Tuesday, November 9, 2010

122~Promoted


Salam~in
Hello Semorems
AS kijam~



Sejuk sunguh pagi ni..
mandi pom gua tak sabum pagi tadi,
main siram-siram jer.

Sampai opis lagi la sejuk..
ngan hujam rintik-rintik,
tambah pulak dengan suhu ekon yang mencucuk-cucuk!

Gua on pc, bace berita dalam *yahoo...
buka blog, tengok ade ape hal?
usha sikit-sikit...
skrol sampai ke bawah.

Skrol,skrol,skrol........
sampai kat widget semoram,
gua tekemjut!
ade visitor dari Amareka!!!

Gila.
TIBA-TIBA GUA JADI PANAS SATU BADAN...
takkan En Obama pom usha blog nih,
patulah piolitik Amareka huru-hara nowadays.
presiden dia sebok dop layan blog ni!
kepada semua oram Amereka, maaf dipinta dari kami.

Nanti gua sound En Obama tu.
'tak yah nak semangat sangat lah dok bace blog ni!'
hendle Amareka tu elok-elok.
jangan dok sebok berperang sana-sini.
Banyak lagi oram Amereka hidup tak dapat tengok AXN.






p/s; *semenjak pilihan raya kecil galas itu hari,gua sekarang suka bace berita yahu daripada bace kosmo online, sebab kosmo banyak menipu dan berita tak pernah habis. Mesti separuh jalan. nak jugak suruh oram beli paper dia tu.

p/s 2; gua pom tak tau macam mana En Obama dapat tau pasal blog ni,freemason bagi tau kot. Setakat ni orang Amereka yang tahu tentang blog ni cuma Jesicca Biel soram jer, Tu pom time gua mesej dia kat myspes suroh jenguk-jenguk blog ni,dia jawab rinkas LOL je .

p/s 3; time gua tengah tulih entri ni, Kepala otak gua asyik dok teringat kat sarep jer. Adakah gua telah jatuh cinta dengan sarip?

p/s 4; banyakk la pulak p/s arini, ade sape tau tu ape makne sebenar mentang p/s ni?




Sebelum blah gua nak berseni sikit.

"sehero-hero myspes, hero lagi pesbuk"



Salam~Out

1 comment:

  1. nampak tak berapa nak 'art' la plak. tak letak gamba. takpe2 nanti gua taruk!

    ReplyDelete

laju sikit taip tu woii!!!!