Monday, October 25, 2010

106~ Warkah Dari Berander

Salam~In
Hi sumoram
Frim kijam~
 
 
Ye, sumoram brandes kat sini! Sumoram kat mane?....ape ? uols dok merate-marate! Kelakar la uols ni xsuke tau. Nanti kalau brandes yang chumey ni merajuk sape nak pujuk? Takkan sisrinja kowt~
Mencik taw....
 
Uols, brandes nak cakap sumthing nih... uols nak dengar tak? Malu la plak brandes nak bagitau uols. Nak bagitau ke tak nak! …...........
Bagitau je lah...malu –malu belakam kire...hik hik hik...uols...., dengar la!
Minggu ni brandes takde tau...brandes nak pegi jalam~jalam tinguk negeri oram~
*hi hi hi, hepi taw...
 
Uols jangan jeles...~
Ala uols gurau-gurau jerk!
Jangan la amik ati, brandes xsuke taw....
Brandes suka kaler hitam!
Kaler hitam kaler kemurumgan uols.....
Yeay!!!! Brandes murum, uols ade?
 
Kali ni brandes nak pegi negeri-negeri belah utara taw~
Ala macam dulu-dulu tu...
Kire re-explornoth la uols!
Bukan renauza yer, hik hik hik
Gedix la uols ni~
Nanti brandes libas ngn param baru tau..~
 
Brandes pegi ngn kawan-kawan frim brandes!!
Kitoram besfren kowt~
' i love FRIM so much'..mmuach!!!.. bucuk-bucuk
So mingu ni brandes xdela kat sini…
Uols jangan ngade-ngade nak cari brandes plak yer!
Kalau xjumpe tak tau..,
bukan brandes menyuruk~
eeeiie, brandes suke men sorok~sorok..
suker sangat...........
sangat-sangat uols, ~
uols camner plak? Time brandes kecik-kecik dolu …
nenek brandes yang kat mekah tu pangil brandes ‚ 'king of sorok’...
brandes pangil nenek ni, nenek mekah..
nampak islamik bukan?
sampei ke besar brander suke sorok~sorok...
contohnyer brandes suke sorok hubungan brandes ngn sistes~
oops! Kantol la tew....
suke taw!
*wink wink wink

so minggu ni post-post cumell dari brandes chumey mungkin takdela~
sedih taw uols! ;(
mencik, la tak dapat kunsi-kunsi cerite ngn uols....
*sob sob sob
uols mesti windi~windu ngan brandes.....
brandes pon akan windu~windu uols jugak..
same le kite!..ahakz....
tapi takpe nanti kalau brander dah balik dari jenjalam ni..
brandes akan letak pos banyak-banyak....!
brandes jaaanji.,...prooomise!!!
bagi uols baca sampai muntah-muntah......
tak mau muntah-munta dekat atas peha brandes....
no...no...noo...~
muach...muach...~
macam tu la uols.....

grinders semua~
uols rajim-rajim ler hapdet blog ni..,
walaupon brandes takde semangat brandes tetep ade taw..,
brandes pegi pom , sebab material untuk blog kite ni...
uols!!!
gooo grindrs..go grinders...goooooo~
ingat misi kite uols....
nak lawan sisrinja!
Lawan tetap lawan uols...
yiihaa!!!
= )

kepade rakam-rakam fesbuk brandes;
hi koram, brandes sayam sangat kat korams..~
nanti kalau brandes takde kat fesbuk ni koram jangan la plak rasa terkesan...
takpe-takpe, brandes bukan lame pegi kejap jer...
nanti kalau brandes dah balik dari jenjalam ni, brander akan updates status bebanyak...
Uols nak berapa juta?
Tunggu la ye uols~
ala.., pasl tag-tag gambar tu koram buat senirik la yerr...
bukam susah pon uols.., asyik nak harapkan brandes jerk!
Lemak aaa...
tak suke taw!
*wink..wink..wink..

ok la semoram, brander dah nak geraks dah ni!~
sejok la pagi-pagi lagi dah kena ekom.....
brandes takleh tau kena ekom,
nanti brandes rasyer 'nantowk'~
biasenye kalu-kalau brandes 'nantowk' brandes akan tertido*..
~zzZZz....zzZ...ZZzz......
kesiam plak kat oram sebelah brandes nie.....
coba uols teke sape duduk kat sbelah brandes ni?
*hik..hik..hik
tak maw, pikir bukan~bukan.....
nakal tau uols ni!
Suka pikir bukam-bukam kat brandes nie....
mencik, taw~
kitoram besfrem jeer.., takde lebih-lebih
gatal la uols ni!
Rodok perot ngan pisau rambo , baru taw~
:]

hey uols, yang nak kirim ape-ape tue....
buleh la SMS brandes kat sini...
yeayy!! brandes suka Sms,, sangat suke!!!!
nati brandes belikan taw...
jangan kirim pakai air lior je uols....
kalau kirim pakai air lior, memang air lior je la brandes wak balik uols!!!
air lior brandes banyak taw,siap ade yang kaler hijau lagi.....
nak try keer~
oops, jangan nakal~nakal....




oklah uols,babai jumpa nanti taw.., nati brandes buat balik kayu balak bagi kat uols soram satu.....
kecuali Maw, brandes taknak bagi die...
sebab dia dah ade balak...
hik hik hik ..
sekali lagi uols!
guraw~guraw......
Yeaay!!~
*peace*




sebelum kte berpisah uols, brandes letak gambar nie..kalau -kalau windu brandes buleh la tengok...jangen lupe print taw~

oops!, silap gambar le uols..., susah taw jadi orang cumelll ni, muke lebih kurang same la uols...
*hik hik hik


ni gambar brandes yang betol, uols~
yeaay!!!

nampak chumell , bukan?




Wassalam ~Out

5 comments:

  1. cumelll...eh silap
    cam-hellllll!!!!!!!! cair taik tlinge gua!!

    ReplyDelete
  2. bramdes post bnde ni sbb bramdes nk g keje jauh2, pstu bramdes nti winduu kt sistes kannn~
    alaaa, bramdes xyah la nk kaver2 post bnde nih, da taw dah sebab ape~
    bramdes jgn wisau, SMS kan ade~~
    bramdes kan suker SMS~
    hikhikhik~

    ReplyDelete
  3. FAKK!
    bile mase gua post mnatang geli2 cmni..cilake luoram >:(

    ReplyDelete
  4. kuat berlakon la plak brandes ni... menyesal la tu post benda geli-geli macam ni.

    ReplyDelete

laju sikit taip tu woii!!!!